Lego webáruház - Kockashop.hu

Legújabb munkánknál a témához alkalmazkodva, a játékos megjelenés, dúsabb képi információ, és a visszafogott szöveges tartalom volt a koncepciónk. A webáruházzal párhuzamosan közösségi rovatok színesítik az oldalt, ezek azonban még fejlesztés alatt állnak.

www.kockashop.hu

Varga Pincészet - Magyarország kedvenc borászata

Termékfotózás, weboldal tervezés, programozás. A cég működésével kapcsolatos egyedi megoldások alkalmazása, facebook hírcsatorna integrálása, kereskedelmi rendszer, bon-os akciók indítása / felhasználása a viszonteladóknak, vállalati hírek, fesztiválok publikálása, hírlevél, rss, media lejátszó, borértékelő felület...

www.vargabor.hu

It-fashion - Informatikai divatáruház

Letisztult arculat és információmennyiség jellemzi informatikai webáruházunkat. A megfelelő helyen és mennyiségben alkalmazott ajax technológia, könnyíti az oldal kezelését. Garantáltan egyedülálló megoldás, a színkód alapján válogatott hasonló színű termékek listázása az adatbázisból...

www.it-fashion.hu

Gazditkeresek.hu - Állatvédelmi közösségi portál

Közkedvelt közösségi oldal. Magánszemélyek, és több tucat állatvédő szervezet tartja naprakészen a több ezer állatból álló adatbázist; elveszett-talált, gazdit kereső állatok. Hírszerkesztési jogosultsággal működő közös hírmegosztó felület, fórum, szaknévsor, fotópályázatok stb. Az MTV1 által bemutatott és ajánlott site. Magyarországon egyedülálló az automatikus plakátkészítő alkalmazása.

www.gazditkeresek.hu

Magiclove.hu - Társkereső közösségi portál

Társkereső oldal számos szolgáltatással. Tervezésénél a célszerű és jól használható funkciók, a kiváló átláthatóság és a nagy sebesség került előtérbe. Több százezres üzenetforgalom, kapcsolati hálók. A magyar társkereső oldalak között elsőként nyújt távolság (km) szerint keresést is geokoordináták alapján. Folyamatosan fejlesztésre kerülő új közösségi szolgáltatások, társkereső kvíz játék teszi szórakoztatóbbá a párkeresést.

társkereső programozás

magiclove.hu

BoraboDesign - Kígyós Borbála iparművész bútortervei

A Pécsen, Budapesten, Tokióban, New York-ban tanult művész rengeteg sikeres kiállítást tudhat maga mögött. Számos alkalommal csodálhatta meg különféle alkotásait a nagyközönség. A BoraboDesign.com oldalon egyedi bútorterveiről készítettünk profi flash bemutatót!

www.borabodesign.com

Várady Róbert festőművész

Várady Róbert Kokas Ignác tanítványaként kezdte pályafutását. Első kiállítását 1979-ben nyitották meg, és mind a mai napig aktívan dolgozik műtermében. Képein az egymástól térben és időben távoli személyek virtuális találkozásán keresztül különböző esztétikai, társadalmi, szubkulturális jelenségeket idéz meg.

www.varadyrobert.hu

Skywalk - Magyarországi képviselet, siklóernyős klub

Klub oldal közösségi szolgáltatások széles skálájával, felhasználók által feltölthető fotógalériák, blog, fórum, cikkek, klubhírek.

(offline)

Virtuális túrák, gömbpanoráma készítés

Virtuális túrák készítését az elsők között kezdtük el Magyarországon. A térről úgynevezett gömbpanoráma felvételeket készítünk, ezeket fűzzük össze egy átjárható egységgé, amit igény szerint videó bejátszásokkal, narrációval, olvasmányokkal, műtárgyak bemutatásával egészítünk ki!